| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Predstavljanje turizma Srbije na sajmu "Fiets en Wandelbeurs 2017" u Utrehtu, 11. i 12. februar 2017. godine

U Utrehtu, na sajmu posvećenom "Aktivnom odmoru" - biciklizmu i pešačenju, koji je održan 11. i 12.o.m, Turistička organizacija Srbije je predstavila potencijale Republike Srbije u ovom segmentu turizma.

   

Ambasador R. Srbije u Holandiji, P.Vico, posetio je štand TOS, odnosno Dunavskog centra (Danube center for competence - DCC), jep je ponuda R.Srbije predstavljena na zajedničkom štandu DCC, koji obuhvata devet dunavskih zemalja.

Holandski posetioci našeg štanda su poseban interes pokazali za programe „Sporting and active holidays in Serbia" i "Biking along the Danube", ca kojima su ih upoznali predstavnici Turističke organizacije Srbije.

   


Republika Srbija potpisala Konvenciju Saveta Evrope o kinematografskoj koprodukciji

Na svečanoj ceremoniji u Roterdamu, održanoj 30.01.2017. godine, ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević je u ime Republike Srbije potpisao je revidiranu Konvenciju Saveta Evrope o kinematografskoj koprodukciji koja će omogućiti učešće u koprodukcijama i sa zemljama van Evrope. Srbija je tako zajedno sa Holandijom, Grčkom, Slovenijom, Češkom, Luksemburgom, Norveškom, Maltom i Italijom među prvim potpisnicima ove Konvencije iz Evrope, a očekuje se da ostale evropske države to učine u toku godine.

   

Tokom boravka u Roterdamu, ministar Vukosavljević je imao sastanke sa G. Bataini-Dragoni, zamenicom generalnog sekretara Saveta Evrope, J. Busmaker, ministarkom kulture Holandije, E. Zamit-Luis, ministrom turizma Malte, M. Andreadaki-Vlazaki, generalnim sekretarom ministarstva kulture Grčke, kao i sa ostalim predstavnicima zemalja osnivača.

    


15. februar - Dan državnosti Republike Srbije, radno vreme Ambasade

Poštovani sugrađani,

Obaveštavamo vas da će povodom 15. februara, Dana državnosti Republike Srbije, Ambasada Republike Srbije u Hagu biti zatvorena u sredu, 15. i četvrtak 16. februara 2017. godine.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova