| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Osnivanje srpsko-holandskog poslovnog kluba

U Ambasadi Republike Srbije u Hagu, 19. aprila 2018. godine, održan je prvi susret neformalnog udruženja srpsko-holandskih poslovnih ljudi. Okupljanju je prisustvovalo trideset predstavnika različitih kompanija, a cilj udruženja je da pokuša da okupi, uglavnom mala i srednja, srpska i holandska preduzeća koja posluju u obe zemlje.

Goste su pozdravili ambasador P. Vico i M. Luli iz Holandske agencije za preduzetništvo, koji su konstatovali da postoji veliki potencijal za unapređenje privredne saradnje između Republike Srbije i Kraljevine Holandije, na čemu će zajednički raditi.

 


Radno vreme Ambasade tokom praznika

Obaveštavamo vas da će Ambasada Republike Srbije u Hagu biti zatvorena u petak 6. aprila i u ponedeljak, 9. aprila 2018. godine.


Drugi međunarodni festival folklora

U subotu 17. marta u Amsterdamu je održan Drugi međunarodni festival folklora. Na festivalu je učestvovalo oko 400 učesnika iz 11 zemalja.  Srbiju je predstavljao Hor osnovne škole „Duško Radović“ iz Beograda, a publici su se predstavili, između ostalih, „KUD Sveti Sava“ i „KUD Tamo daleko“ iz Roterdama, „KUD Jugosi“ iz Minhena i „SKUD Pontes – Mostovi“ iz Trsta. Na festivalu su učestvovali i predstavnici Rusije, Indonezije, Bugarske, Belorusije, Mongolije, Indije, Italije, Nemačke i Holandije.
Prisutnima se, na otvaranju festivala, u ime Ambasade Republike Srbije, obratio prvi savetnik Bojan Kljajić.

    


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova