| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Poseta Ambasadi autora publikacije „Srpski vojnici umrli u Holandiji 1917-1919“

Ambasadu Republike Srbije u Hagu, 11. juna 2018. godine, posetili su Tatjana Vendrig, Fabian Vendrig i Džon Stinen, autori publikacije o srpskim vojnicima iz Prvog svetskog rata koji su preminuli na teritoriji Kraljevine Holandije i tom prilikom su ih primili ambasador Petar Vico i prvi savetnik Bojan Kljajić.
Na sastanku u Ambasadi preneli su nove detalje do kojih su došli tokom istraživanja o sudbini srpskih vojnika iz Prvog svetskog rata i predstavili su novo izdanje publikacije „Srpski vojnici umrli u Holandiji 1917-1919“ u izdanju Udruženja potomaka ratnika 1912-1920 Požarevac.
Njihovo istraživanje je takođe postavljeno i na internetu, a publikacija se može preuzeti na linku https://www.secanje.nl/fileadmin/content/others/Brochure/Srpski-vojnici.pdf

                   


Sastanak Istočno-evropske regionalne grupe država članica Rimskog statuta

U Ambasadi Republike Srbije u Hagu, 7. juna 2018. godine, održan je sastanak Istočno-evropske regionalne grupe država članica Rimskog statuta. Sastankom je predsedavao ambasador Petar Vico, a prisutnima se obratila i tužilac Međunarodnog krivičnog suda Fatu Bensuda. Republika Srbija je aktuelni predsedavajući Istočno-evropske regionalne grupe u MKS.

  


Sastanak članova Biroa Skupštine država članica Rimskog statuta sa predsednikom Skupštine O Gon Kvonom

U austrijskoj ambasadi u Hagu održan je 4. juna sastanak članova Biroa Skupštine država članica Rimskog statuta sa predsednikom Skupštine O Gon Kvonom. Sastanak je organizovala Austrija, u sklopu priprema za preuzimanje predsedavanja EU, a sastanku je prisustvovao i ambasador Republike Srbije Petar Vico. Republika Srbija je aktuelni koordinator Istočno-evropske grupe država članica Međunarodnog krivičnog suda.

                           


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova