| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 8:30 – 16:30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 11:00 časova

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - OGLAS ZA PRUŽANJE USLUGA U CILJU OTUĐENJA NEPOKRETNOSTI – OTUĐENJA DIPLOMATSKE NEPOKRETNE IMOVINE U NJUJORKU (SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE), TOKIJU (JAPAN), BONU (NEMAČKA) I BERNU (ŠVAJCARSKA)


 
 
 
Kros RTS u Roterdamu

U ponedeljak 10. juna 2019. godine u Roterdamu je održan tradicionalni Kros RTS-a u Holandiji.
Organizator krosa je, kao i svih prethodnih godina, bilo udruženje Srpsko Omladinsko Prijateljstvo iz Roterdama (Stichting SOP Rotterdam), a na krosu je učestvovalo oko 70 dece različitih uzrasta.
Kros RTS su otvorili Milan Vukas, predsednik Udruženja SOP Roterdam i Bojan Kljajić, prvi savetnik u Ambasadi Republike Srbije u Hagu, a medalje, diplome i prigodne poklone učesnicima krosa podelio je sveštenik parohije Svete Trojice u Roterdamu Boris Topić.
Nakon završetka krosa, organizovana je i radionica atletike za decu, koja su imala priliku da se bolje upoznaju sa pojedinim atletskim disciplinama, ako [to su skok u vis, skok u dalj i sprint na 60 metara. Radionicu su vodili treneri atletskog kluba Fortius iz Dordrehta.

 

 


Međunarodni sajam robnih marki "PLMA 2019"

U Amsterdamu je 21. i 22. maja održan najveći Međunarodni sajam robnih marki na kome se predstavilo 25 proizvođača iz Republike Srbije: 15 je udružilo snage na nacionalnom paviljonu koji su organizovali Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije, a 10 je nastupalo samostalno.
Marija Bošković, prvi sekretar Ambasade je posetila nacionalni paviljon Republike Srbije, kao i sve štandove naših firmi i tom prilikom razgovarala sa privrednicima o mogućnostima da plasiraju proizvode na holandsko tržište.
Kompanije iz Republike Srbije su predstavile svoje proizvode iz oblasti prehrambene industrije (zamrznuto voće i povrće, konditorske proizvode, higijenski proizvodi za domaćinstvo, posuđe i dr.) i imali su susrete sa potencijalnim kupcima i distributerima.
Međunarodni sajam robnih marki u Amsterdamu je svetski priznata manifestacija koja ima tridesetogodišnju tradiciju i na kojoj je ove godine učestvovalo 2.700 firmi iz 70 zemalja.

                                   


Radno vreme Ambasade tokom predstojećih praznika

Obaveštavamo vas da Ambasada Republike Srbije u Hagu neće raditi 22, 26. i 29. aprila, odnosno 1. i 2. maja 2019. godine.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova