| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 9:00 – 17:00 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:30 - 13:00 časova. Dolazak u Ambasadu je moguć isključivo uz prethodno zakazan termin elektronskim putem preko linka: ezakazivanje.ekonzulat.gov.rs

Praznici

Adresa:

Burgemeester van Karnebeeklaan 19

2585 BA HAG
HOLANDIJA

Telefon: + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Lokacija/Mapa
             + 31 70 / 363-68-00 Konzularna nadležnost
Faks:     + 31 70 / 360-24-21 Počasni konzuli
Е-mail: srb.emb.netherlands@mfa.rs  
Konzularno odeljenje e-mail: konzularno.hag@mfa.rs  
Veb sajt: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

VIDEO PORUKA MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA POVODOM DANA DRŽAVNOSTI REPUBLIKE SRBIJE

Republika Srbija kao povoljna destinacija za poslovanje i za investiranje u istraživanje i razvoj novih tehnologija

Na sledećem linkovima možete videti informacije o Republici Srbiji kao povoljnoj destinaciji za poslovanje, kao i za investiranje u istraživanje i razvoj novih tehnologija:  “SERBIA – Emerging tech developing hub” i “Vodič kroz mere podrške razvoju inovativne privrede”.

REŽIM ULASKA U REPUBLIKU SRBIJU 

Aktuelne informacije o režimu ulaska u Republiku Srbiju možete videti na internet prezentaciji Ministarstva spoljnih poslova R. Srbije.

On-line aplikacija za podnošenje zahteva za izdavanje vizе D

Obaveštavamo vas da je počela primena On-line aplikacije za podnošenje zahteva za izdavanje viza D. U prvoj fazi, putem ove aplikacije biće moguće podnošenja zahteva za D vizu elektronskim putem, isključivo po osnovu zapošljavanja u Republici Srbiji. Podnošenje zahteva je moguće preko sledećeg linka: https://econsulate.gov.rs/.

      


 
 
 
UKIDANJE MERA ZA ULAZAK DRŽAVLJANA R. SRBIJE U K. HOLANDIJU

17.09.2022.

Holandska Vlada je ukinula zabranu ulaska u K. Holandiju, počev od 17. septembra 2022. godine, za državljane zemalja van EU/Šengen zone. U tom smislu, počev od navedenog datuma ne primenjuju se više ograničenja ili zahtevi vezani za KOVID-19 na putnike koji ulaze u Holandiju iz Srbije. Ova informacija može da se preuzme putem sledećeg linka: OVDE


PROSLAVA DANA SRPSKOG JEDINSTVA, SLOBODE I NACIONALNE ZASTAVE

15.09.2022.god.

Povodom obeležavanja 15. septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, Ambasada i Rezidencija Republike Srbije u Hagu ukrašene su državnim i narodnim zastavama Republike Srbije. Na današnji dan 1918. godine probijen je Solunski front, a tačno 600 kilometara i 45 dana kasnije srpska zastava se ponovo zavijorila u oslobođenom Beogradu. Ponosni na naše pretke, čuvamo nacionalni identitet. Srećan praznik!


UČEŠĆE KUD "TAMO DALEKO" NA FESTIVALU AMBASADA U HAGU

03.09.2022.

U subotu, 03.09.2022.god, održan je tradicionalni Festival ambasada u centru Haga na kom je učestvovalo KUD „Tamo daleko“ iz Roterdama predstavljajući Republiku Srbiju, a u organizaciji Ambasade R. Srbije u Hagu. 

Folklorni ansambl je nakon izvođenja tradicionalnih folklornih igara, u trajanju od 15-tak minuta, poprimio ovacije od strane okupljenih posetilaca festivala. 

Pored grupe predstavnika Srpske zajednice, Festivalu su ispred ambasade prisustvovali ambasadorka K. Milenković i savetnik B. Grbić.

Opširnije...
Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova