| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Састанак са генералним директором Организације за забрану хемијског оружја

Амбасадор Петар Вицо састао се са новоименованим генералним директором Организације за забрану хемијског оружја, амбасадором Фернандом Аријасом Гонзалесом. Током разговора, амбасадор Вицо и генерални директор Аријас разматрали су актуелна дешавања у вези са употребом хемијског оружја и применом Конвенције о забрани развоја, производње, складиштења и употребе хемијског оружја и његовом уништавању. На састанку је разматрана и постојећа сарадња између Републике Србије и Организације за забрану хемијског оружја, као и начини за њено продубљивање. 

                                              


Курс за младе дипломате из југоисточне Европе

Амбасадор П. Вицо је 6. јула на Академији Клингендал института за међународне односе присуствовао церемонији поводом завршетка овогодишњег издања Курса за младе дипломате из југоисточне Европе, на којем је учествовало четворо младих дипломата Министарства спољних послова Р. Србије. Том приликом, амбасадор П. Вицо се у краћем говору обратио полазницима курса.

  


Посета Амбасади аутора публикације „Српски војници умрли у Холандији 1917-1919“

Амбасаду Републике Србије у Хагу, 11. јуна 2018. године, посетили су Татјана Вендриг, Фабиан Вендриг и Џон Стинен, аутори публикације о српским војницима из Првог светског рата који су преминули на територији Краљевине Холандије и том приликом су их примили амбасадор Петар Вицо и први саветник Бојан Кљајић.
На састанку у Амбасади пренели су нове детаље до којих су дошли током истраживања о судбини српских војника из Првог светског рата и представили су ново издање публикације „Српски војници умрли у Холандији 1917-1919“ у издању Удружења потомака ратника 1912-1920 Пожаревац.
Њихово истраживање је такође постављено и на интернету, а публикација се може преузети на линку https://www.secanje.nl/fileadmin/content/others/Brochure/Srpski-vojnici.pdf

                     


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова