| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 9:00 – 17:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:30 - 13:00 часова. Долазак у Амбасаду је могућ искључиво уз претходно заказан термин електронским путем преко линка: ezakazivanje.ekonzulat.gov.rs

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

ВИДЕО ПОРУКА МИНИСТАРСТВА СПОЉНИХ ПОСЛОВА ПОВОДОМ ДАНА ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Република Србија као повољна дестинација за пословање и за инвестирање у истраживање и развој нових технологија

На следећем линковима можете видети информације о Републици Србији као повољној дестинацији за пословање, као и за инвестирање у истраживање и развој нових технологија:  “SERBIA – Emerging tech developing hub” и “Водич кроз мере подршке развоју иновативне привреде”.

РЕЖИМ УЛАСКА У РЕПУБЛИКУ СРБИЈУ 

Актуелне информације о режиму уласка у Републику Србију можете видети на интернет презентацији Министарства спољних послова Р. Србије.

Он-лине апликација за подношење захтева за издавање визе Д

Обавештавамо вас да је почела примена Он-лине апликације за подношење захтева за издавање виза Д. У првој фази, путем ове апликације биће могуће подношења захтева за Д визу електронским путем, искључиво по основу запошљавања у Републици Србији. Подношење захтева је могуће преко следећег линка: https://econsulate.gov.rs/                    

 


 
 
 
ВИДОВДАНСКИ САБОР

25.06.2022.

У суботу 25.06.2022. године у околини Ротердама, у месту Ридеркерк, одржан је Видовдански сабор у организацији СПЦ „Свете Тројице“ из Ротердама, коме је присуствовало око две стотине припадника Српске заједнице у Холандији.  

Поред бројних свештеника Епархије западно-европске СПЦ, на челу са оцем Војиславом Билбијом, испред Амбасаде РС у Хагу присуствовали су амбасадорка Ксенија Миленковић и саветник Бранислав Грбић.    

Oпширније...
Крос РТС у Дордрехту

04.06.2022.

У организацији Удружења „Српско омладинско пријатељство“ (Stichting SOP Rotterdam) из Ротердама, у Дордрехту, 4. јуна 2022. године, одржан је традиционални крос РТС. На кросу је учествовало више десетина деце од 4-14 година, између осталих и деца  која похађају Српску допунску школу у Ротердаму.

Oпширније...
Председник Вучић положио заклетву

31.05.2022.

Председник Вучић положио заклетву

Председник Републике Србије Александар Вучић положио је данас заклетву на Једанаестој посебној седници Народне скупштине Републике Србије у Дванаестом сазиву и ступио на дужност у другом мандату.

"Даме и господо, Ваша светости, поштовани председниче, поштовани члане Председништва Босне и Херцеговине, поштована председнице Републике Српске, уважени представници верских заједница, драги пријатељи, поштовани председници Србије и Савезне Републике Југославије, ваше екселенције, председнице Уставног суда и Врховног касационог суда, председнице Владе, чланови Владе Републике Србије, председниче Покрајинске скупштине АП Војводине, председниче Покрајинске владе АП Војводине, даме и господо, драги пријатељи, не постоји већа част, већа обавеза, а нема ни већег поноса од оног који ти даје чињеница да водиш своју земљу, нити лепше дужности од те да је са поносом представљаш. 

Све то, и обавезу, и дужност, и част, и понос, добио сам од грађана на изборима. Они су израз воље убедљиве већине, која је мене и највећи део вас наново задужила да свој посао обављамо не увек онако како чак и та већина жели, већ да чинимо све оно што је у најбољем интересу Србије. 

Желим да будем председник свих и председник за све, да будем први по обавезама и последњи по привилегијама, да радим више, да не тражим ништа за себе, али да тражим све, апсолутно све за нашу Србију. 

Oпширније...
Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова