| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Представљање туризма Србије на сајму "Fiets en Wandelbeurs 2017" у Утрехту, 11. и 12. фебруар 2017. године

У Утрехту, на сајму посвећеном "Активном одмору" - бициклизму и пешачењу, који је одржан 11. и 12. фебруара 2017. године, Туристичка организација Србије је представила потенцијале Републике Србије у овом сегменту туризма.

   

Амбасадор Р. Србије у Холандији, П.Вицо, посетио је штанд ТОС, односно Дунавског центра (Danube center for competence - DCC), jep je понуда Р.Србије представљена на заједничком штанду DCC, који обухвата девет дунавских земаља.
Холандски посетиоци нашег штанда су посебан интерес показали за програме „Sporting and active holidays in Serbia" и "Biking along the Danube", ca којима cy их упознали представници 
Туристичке организације Србије.

   
 


Република Србија потписала Конвенцију Савета Европе о кинематографској копродукцији

На свечаној церемонији у Ротердаму, одржаној 30.01.2017. године, министар културе и информисања Владан Вукосављевић је у име Републике Србије потписао је ревидирану Конвенцију Савета Европе о кинематографској копродукцији која ће омогућити учешће у копродукцијама и са земљама ван Европе. Србија је тако заједно са Холандијом, Грчком, Словенијом, Чешком, Луксембургом, Норвешком, Малтом и Италијом међу првим потписницима ове Конвенције из Европе, а очекује се да остале европске државе то учине у току године.

   

Током боравка у Ротердаму, министaр Вукосављевић је имао састанке са Г. Батаини-Драгони, заменицом генералног секретара Савета Европе, Ј. Бусмакер, министарком културе Холандије, Е. Замит-Луис, министром туризма Малте, М. Андреадаки-Влазаки, генералним секретаром министарства културе Грчке, као и са осталим представницима земаља оснивача.

   


15. фебруар - Дан државности Републике Србије, радно време Амбасаде

Поштовани суграђани,

Обавештавамо вас да ће поводом 15. фебруара - Дана државности Републике Србије, Амбасада Републике Србије у Хагу бити затворена у среду, 15. и четвртак 16. фебруара 2017. године.

 

Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова