| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

Радно време
Понедељак - петак: 8:30– 16:30 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 11:00 часова

Празници

Адреса

Burgemeester van Karnebeeklaan 19
2585 BA Den Haag
ХОЛАНДИЈА

Телефон:  + 31 70 / 363-23-97, 363-23-93 Локација/Мапа
                 + 31 70 / 363-68-00 Конзуларна надлежност
Факс:       + 31 70 / 360-24-21 Почасни конзули
Е-mail: embassy.hague@mfa.rs  
Веб сајт: http://www.thehague.mfa.gov.rs  

 

04/11/2016 - ОГЛАС ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА У ЦИЉУ ОТУЂЕЊА НЕПОКРЕТНОСТИ – ОТУЂЕЊА ДИПЛОМАТСКЕ НЕПОКРЕТНЕ ИМОВИНЕ У ЊУЈОРКУ (СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ), ТОКИЈУ (ЈАПАН), БОНУ (НЕМАЧКА) И БЕРНУ (ШВАЈЦАРСКА)


 
 
 
Крос РТС у Ротердаму

У понедељак 10. јуна 2019. године у Ротердаму је одржан традиционални Крос РТС-а у Холандији.
Организатор кроса је било удружење Српско Омладинско Пријатељство из Ротердама (Stichting SOP Rotterdam), а на кросу је учествовало око 70 деце различитих узраста.
Крос РТС су отворили Милан Вукас, председник Удружења СОП Ротердам и Бојан Кљајић, први саветник у Амбасади Републике Србије у Хагу, а медаље, дипломе и пригодне поклоне учесницима кроса поделио је свештеник парохије Свете Тројице у Ротердаму Борис Топић.

Након завршетка кроса, организована је и радионица атлетике за децу, која су имала прилику да се боље упознају са појединим атлетским дисциплинама,  као што су скок у вис, скок у даљ и спринт на 60 метара. Радионицу су водили тренери атлетског клуба Фортиус из Дордрехта.

 

 


Међународни сајам робних марки "PLMA 2019"

У Амстердаму je 21. и 22. маја одржан највећи Међународни сајам робних марки на коме се представило 25 произвођача из Републике Србије: 15 је удружило снаге на националном павиљону који су организовали Привредна комора Србије и Развојна агенција Србије, а 10 је наступало самостално.
Марија Бошковић, први секретар Амбасаде је посетила национални павиљон Републике Србије, као и све штандове наших фирми и том приликом разговарала са привредницима о могућностима да пласирају производе на холандско тржиште.

Компаније из Републике Србије су представиле своје производе из области прехрамбене индустрије (замрзнуто воће и поврће, кондиторске производе, хигијенски производи за домаћинство, посуђе и др.) и имали су сусрете са потенцијалним купцима и дистрибутерима.

Међународни сајам робних марки у Амстердаму је светски призната манифестација која има тридесетогодишњу традицију и на којој је ове године учествовало 2.700 фирми из 70 земаља.
                                         


Радно време Амбасаде током предстојећих празника

Обавештавамо вас да Амбасада Републике Србије у Хагу неће радити 22, 26. и 29. априла, односно 1. и 2. маја 2019. године.


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова